Подарете убавина… Подарете љубов…

Одберете подарок кој зрачи со убавина. Подарете совршена нега за убава, здрава и сјајна кожа со Skin Watchers. Во месецот на љубовта… Промотивна акција за купен комплет од два производи ексклузивно во аптеките на Еурофарм!

Купете 1 производ и добијте 50% попуст на вториот за следните комбинации на производи од оригиналниот корејски бренд Skin Watchers:

  • Green Snail Intensive Toner + Green Snail Intensive Cream
  • Tea Tree Toner + Tea Tree Spot Treatment
  • Ceramizing Essence Toner + Ceramizing Cream
  • Natural Deep Cleansing Oil + Natural Cotton Peeling Gel
  • Natural Deep Cleansing Oil + Enzyme Powder Wash

Производите од Skin Watchers се достапни во следните аптеки на Еурофарм  во Скопје: Еурофарм Рамстор Центар, Еурофарм Рамстор Ново Лисиче, Еурофарм Плоштад, Еурофарм Разловечко,  Еурофарм Тафталиџе, Еурофарм Веро 2 и Еурофарм Веро Центар, како и во аптеките: Еурофарм Широк Сокак, Битола, Еурофарм Фармација Куманово 3, Еурофарм Струмица, Еурофарм Гевгелија

*Промотивната акција важи во периодот 01.02-15.02.2020

СЛЕДНИ ПРОМОЦИИ

Следете не редовно за да бидете во тек со нашите попусти и промоции!

Меѓународен ден на жената!

Одберете подарок кој зрачи со убавина. Подарете совршена нега за убава, здрава и сјајна кожа со Skin Watchers. По повод 8 Март следи нова промотивна акција!

OPENING TIMES

MONDAY – FRIDAY

09:00 ~ 17.00

SATURDAY – SUNDAY

/ ~ /